Tükör

( 0 szavazat )

Ennek nem tudtam jobb címet kitalálni... lehetett volna "szupersztár sminktükör" vagy valami hasonló kreatívabb címet adni ennek, de az enyhén félrevezetés lett volna. Szóval ez egy tükör.

Imádom a karácsonyi díszkivilágításokat. Amikor két éve karácsony után le kellett már venni a függönykarnisomról, akkor egészen elszomorodtam. De talán február végén időszerű volt. Semmi kedvem nem volt megválni tőle, ezért úgy döntöttem tükör világításként fogom használni. Jó döntés volt, mert:

  • jól néz ki a sötétben,
  • nem látszanak az archibák ilyen kis fényben,
  • megszépít.

Mondjuk időről-időre a macska letépi... vagy valami önjelölt Bloody Mary ki akar mászni... ?

Ami köll: tükör, konnektor vagy elosztó, ragasztószalag.

Ahogy varázsoltam:

A tükröt leraktam az ágyamra pofával lefelé, hogy még véletlenül se törjön el és karcolódjon össze. A hátuljára elrendezgettem az égősort, hogy kábé egyenlő távolságra is legyenek, aztán ízlésesen leragasztottam celluxszal. Mindegy hogy néz ki, úgysem látszik az a rész... Arra viszont figyelni ajánlott, ahol lefut a vezeték, égő nélküli szakasz, dugattyú véggel, az lehetőleg a tükör alsó felénél legyen, mert úgy talán kicsit kevésbé néz ki hülyén a madzag. 

 Az elosztó azért jó, legalábbis én azért döntöttem mellette, mert a konnektor messze volt a tükörtől, illetve ezen van így egy kapcsoló. Nem kell mindig kihúzni, aztán bedugni, amikor fel akarom kapcsolni. Így szerintem sokkal praktikusabb... na meg melléfér a hajvasaló, a szárító, a telefontöltő, a satöbbi.

Kicsit fellehet a fényeket turbózni, (mondjuk nem tudom mennyire biztonságos,) hogy ping pong labdákat átszúrni, azt ráhúzni az égőre. Talán úgy jobban visszaadják azokat a bizonyos öltöző lámpákat... Ha kipróbálásra kerül, szeretnék véleményt!

admin

Üzenőfal

Random idézet

Random vicc

 

BejelentkezésMit láttam

 Képek