DIY

Tükör

( 0 szavazat )

Ennek nem tudtam jobb címet kitalálni... lehetett volna "szupersztár sminktükör" vagy valami hasonló kreatívabb címet adni ennek, de az enyhén félrevezetés lett volna. Szóval ez egy tükör.

Játék az ebnek

( 0 szavazat )

 Drága kutyám, nem fiatal már, de annyira szeretnék vele játszani! Sajnos ő neki a játék az, hogyha rámugrál én meg simogatom közben, de hát nem lehet, hogy csak az egyikünk szórakozzon! Ezért csináltam neki egy izét, amiről úgy tudtam, a kutyák szeretik.

Tévedtem. Kutyuskám igencsak passzív volt, szerintem nem is értette, hogy ezt miért adom neki oda, inkább rámugrott, pitizett a simiért.

Telefontok renováció

( 0 szavazat )

 Anyukámtól jó pár éve kaptam ezt a lila masnis telefontokot, nem sűrűn használtam, de mióta az új(abb) telefonomról levettem a védőfóliát és veszélyesen élek, rongyosra használom... szó szerint. Ezért sikerült a masnit félig letépnem róla. Gondolkoztam, hogy tehetném még így is ízlésessé, mert kár lett volna kidobni. Jött is az ötlet, rakjunk rá abból a pici kis anyagból, amit már nagyon rég vettem! (Vagyis igazából a méterárúban ingyé odaadták, mert olyan kicsi használhatatlan anyag volt, hitték, hogy a kukába kerül...)

Üzenőfal

Random idézet

Random vicc

 

BejelentkezésMit láttam

 Képek