Amire esküszöm: kávézacc

( 0 szavazat )

 Reggelente mindig egy bögre kapucsínóval kezdem a reggelt. Lefőzöm a pörkölt feketekávét, megmelegítem a tejet, majd összeöntöm őket és belerakok két kanál cukrot. De mégis mit csináljak a kávézaccal?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy innen jött az ötlet. A tipp anyukámtól jött, amikor mézes-kávés arcpakolást csinált. Csak én lusta voltam, meg nem szeretem a mézet. Inkább arcradírnak kentem össze az arcommal... vagy csak szerettem volna asszimilálódni a sötétbőrűek közé? (No racism.)

Nem tettem mást, mint megmostam az arcomat vízzel, majd picit megszárítva a kezemet, kb egy kis kávéskanál kávézaccot szétkentem a képemen. Óvatosan beledörzsöltem a bőrömbe, majd, amikor már úgy éreztem, hogy levegőt kéne venni, lemostam. Így azt a zaccot is fel tudtam használni, amiből már egyszer főztem kávét.

Élesváltás. Olvastam a neteken tippet, hogy hogyan lehet megúszni a mindennapi lábborotválást. Mert a fenébe is, én olyan típus vagyok, akinek másnapra már láthatóan borostásodik a lába. Kínos, de nézzünk szembe a tényekkel, ez természetes.

Nos, több oldal és azt tanácsolta, hogy bőrradírral tisztítsuk meg a felületet, ez leszedi a felesleget. Én először nem értettem, hogy ettől miért nőne lassabban a lábhaj? De adtam neki egy esélyt.

Működött. Bár, a boltban vásárolható bőrradír helyett, a fent említett használt kávézaccal csináltam meg. Szuper volt! Nem elég, hogy úgy sikerült a szőrtelenítés, hogy nem látszik semmiféle pötty sem: sem piros, sem pedig sötét, de olyan tőle a lábam, mintha babapopsit símítanék!

És igaz a pletyka: tényleg tovább tartja ezt a simaságát a borotvált terület, lassabban nő a szőr. Kb. 4-5 napig. (Az igazán sötét és vastagszálúnál is a 4-5 nap tartható, a milis szőrök nem szőrök! Mi se sanyargassuk már magunk naponta...)

Azóta mindig így csinálom.

Plusz: növények gondozására is kitűnően használható ez a csoda. Csupán egy pár kanállal bele kell forgatni a földbe és így tápanyagokban gazdagabb lesz a számukra.

admin

 

 

Üzenőfal

Random idézet

Random vicc

 

BejelentkezésMit láttam

 Képek