KALLOS hajpakolások ajánlás

( 0 szavazat )

 Kiskoromban hosszú szőkésbarna hajam volt, aztán levágattam, mert már a fenekemig ért és nagyon zavart ürítés közben. Nyűg volt, fésülni kellett, mosni kellett, kiakasztott. Tizennegyedik életévem betöltése előtt nem sokkal pedig úgy döntöttem, hogy elegem volt, ÉN MÁRPEDIG RÖVID HAJAT AKAROK!

No, a fodrász le is vágta, jó kis bob frizkó lett. Aztán kinövesztettem, mert botrányul állt. De tudjátok mi volt a gond? Soha nem éreztem úgy, hogy nekem ez a haj oké. Akár rövid, akár hosszú, akár göndör, akár egyenes, valami bajom mindig volt vele: nem volt elég egyedi.

Forrás: Instagram

Ezért, hogy valamelyest egyedivé tegyem elkezdtem különböző tincseket színesre festeni. Először csak vörös...esre, aztán málnavörösre az alsóbb részeket, aztán meg bedurvultam: egy egész tincset a fejem tetején kiszőkítettem és befestettem türkiszre.

 Ami persze kikopott nagyon gyakran, na meg zölddé vált, undi volt, de tetszett: EGYEDI VOLTAM. 

Tavaly nyáron bejött divatba az ombre haj, és én is szerettem volna olyat... de már majdnem minden második lánynak olyanja volt, meg ráadásul sokba is került volna. Ezért én úgy döntöttem, hogy ombre lesz, de nem síma világos lesz az alja, hanem lila. Levendula. 

Éééés, meg is csináltam. Tök király volt! Imádtam. Érettségi időszak után megint megcsinálom, főleg a fesztivál időszakra. Csak egy a gond vele: a szőkítéstől borzalmasan töredezik a hajam. Ennek kiküszöbölésére, vagy legalábbis enyhítésére kerestem tippeket a neten: nem váltak be. 

Bementem a fodrászkellékesbe és nézegettem a különböző termékeket. Ahogy a nap besütött a boltba, tündöklő fénye megcsillant az egyik árjelzésen: 275 Ft. Nem tudom ez nálatok hogyan működik, de ha én valamit olcsónak találok, elkezd vonzani. Ez így volt a KALLOS hajpakolás termékeivel is. Először kipróbáltam a festett hajra valót, ami azt ígérte, hogy színmegörző hatása van (KALLOS COLOR). És basszuskulcs, tényleg. Működik. Édesanyám vörös hajára is használ.  Pedig a vörös az nagyon tud kopni.

Aztán a töredezés megállítása érdekében, na meg persze a jó illata miatt (ami reméltem, hogy a barátomnak is tetszeni fog) vettem a csokisat. KALLOS CHOCOLATE: Regeneráló hatású hajpakolás száraz és töredezett hajra. Nagyon jó az is! Tényleg csoki illata van, a töredezést megállította, a hajam selymes és puha tőle! Csak aztán persze ez is kezdett elfogyni, ezért megnéztem milyen a KALLOS KERATIN. Az illata nagyon jó volt elsőre. Száraz, töredezett és kémiailag kezelt hajra való - a csomagolás szerint. A hajam puha, könnyen kezelhető és a vége ép(nek tűnik). Én úgy gondolom meg vagyok vele elégedve, 310 Ft-ért megérte mind. Bátran ajánlom nektek, akik szintén ilyesmi problémákkal kűzdenek, mint én!

Természetesen, mint minden ilyen termék, ez sem egészséges a hajnak, blablablbala, de ezt is le kellett írnom.

...

Bár engem ilyen szinteken nem szokott érdekelni, hogy mi a kemikália mentes. Működjön, ennyit kérek.

admin

Üzenőfal

Random idézet

Random vicc

 

BejelentkezésMit láttam

 Képek