Cicoma

Szódabikarbóna és ecet a hajra?!

( 0 szavazat )

 A netet böngészve rengeteg baromságot összeolvashat az ember, főleg, mikor unatkozik vagy tanulnia kellene... Nos, egyik ilyen barangolásom során döntöttem úgy, hogy most már utána nézek annak a hiedelemnek, miszerint szódabikarbónával kell hajat mosni. "Az eredmény hihetetlen!" - ezzel a mondattal hirdetik az igét.

Az utasítások szerint a szódabikarbónához annyi vizet kell adni, hogy ilyen paszta állagú legyen. Ezt a cuccot kell a nedves hajra úgy felvinni, hogy a hajtőnél kell kezdeni, majd pedig végigvinni egészen a hajvégekig. Egy pár percig masszírozni, majd leöblíteni. Öblítéshez az ecet híg vizes oldatát javasolják. Egy próbát megér - gondoltam magamban. 

Amire esküszöm: kávézacc

( 0 szavazat )

 Reggelente mindig egy bögre kapucsínóval kezdem a reggelt. Lefőzöm a pörkölt feketekávét, megmelegítem a tejet, majd összeöntöm őket és belerakok két kanál cukrot. De mégis mit csináljak a kávézaccal?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy innen jött az ötlet. A tipp anyukámtól jött, amikor mézes-kávés arcpakolást csinált. Csak én lusta voltam, meg nem szeretem a mézet. Inkább arcradírnak kentem össze az arcommal... vagy csak szerettem volna asszimilálódni a sötétbőrűek közé? (No racism.)

KALLOS hajpakolások ajánlás

( 0 szavazat )

 Kiskoromban hosszú szőkésbarna hajam volt, aztán levágattam, mert már a fenekemig ért és nagyon zavart ürítés közben. Nyűg volt, fésülni kellett, mosni kellett, kiakasztott. Tizennegyedik életévem betöltése előtt nem sokkal pedig úgy döntöttem, hogy elegem volt, ÉN MÁRPEDIG RÖVID HAJAT AKAROK!

No, a fodrász le is vágta, jó kis bob frizkó lett. Aztán kinövesztettem, mert botrányul állt. De tudjátok mi volt a gond? Soha nem éreztem úgy, hogy nekem ez a haj oké. Akár rövid, akár hosszú, akár göndör, akár egyenes, valami bajom mindig volt vele: nem volt elég egyedi.

Pár perces kontyok

( 0 szavazat )

Szerintem mi, lányok, nagyon sokan vagyunk úgy, hogy lusták vagyunk hajatmosni, kifésülni, beszárítani, címlapfotóra alkalmas frizurát készíteni magunknak. Akár legyen szó időhiányról, ezek a pár perc alatt összedobható kontyok egy pár trükkel igazán mutatós külsőt eredményezhetnek.

Üzenőfal

Random idézet

Random vicc

 

BejelentkezésMit láttam

 Képek